Om oss


Featured artist_

Ny Kolleksjon X

Rasmus Stride

RASMUS STRIDE (f. 1990) er en digital kunstner med base i Oslo. Han representerer et unikt digitalt uttrykk preget av abstrakte former og drømmende motiver. Gjennom sitt arbeid med NFT teknologi forsøker han å bygge bro mellom den digitale og fysiske verden. 

I denne nye kolleksjonen bringer han denne lekne digitale utforskningen inn i den fysiske verden gjennom “3D-printing” med resirkulert og bio plast.

 
 
 

Image by_ Pernille Sandberg


 

17b er et spekulativt prosjekt for å finne en mer ansvarlig alternativ til masseprodusert interiør.

Vi tror at det er mulig å skape inspirerende rom uten å ofre mennesker og miljø. Vi lager vakre interiørtilbehør av bærekraftige materialer, nær forbrukeren.

Ved å utnytte 3D print teknologi og et lokalt nettverk av “makers” i Norge, kan vi tilby noen av Norges mest kortreiste produkter. Alle produktene er produsert med resirkulert plast fra næringsmiddelindustrien og de har derfor et minimalt klima-avtrykk.

Vi tror at du som forbruker vil ha design og interiør som er moderne og funksjonelt, men som er produsert ansvarlig. Derfor er alle materialer som inngår i produksjonen en del av en sirkulær tankegang. Vi utnytter det som opprinnelig var søppel til å produsere interiørobjekter i et moderne og nordisk uttrykk.

Multimedia collage